onsdag den 26. juni 2013

Hæklede baby kraver

Jeg har hæklet disse to baby kraver som også kan fungere som savlesmække.. Opskriften kan I finde her på farmorfabrikken.. :)
Jeg har tidligere hæklet andre savlesmække fra farmorfabrikkens blog, men jeg har også selv lavet et bud på en savlesmæk i oldemor ruder. :)

Jeg synes denne opskrift på kraver er rigtig søde - er vild med den feminine kant på den her udgave af den.. Synes simpelthen den er sød! :)

Jeg forsøgte mig også med en mere drenget udgave uden den feminine kant .. 

torsdag den 20. juni 2013

Når man har verdens bedste veninde...

... skal man huske at fortælle hende det en gang imellem.. Og den slags kan jo siges på mange forskellige måder; med ord, med et smil, med et kram eller med en lille gave (måske af den hjemmelavede slags?) .. :)

I dag fortalte jeg det til min bedste veninde på alle disse måder. I dag er nemlig en ganske særlig dag; Sofie (som hun hedder.. Jeps, vi er navnesøstre ;) ) blev færdig med sin uddannelse og kan nu kalde sig pædagog! :)

Jeg stod klar på seminariet og ventede spændt på, at hun skulle komme ud fra sin sidste eksamen.. Når man kender Sofie, ved man med sikkerhed, at hun kommer ud med et godt resultat - hun er så super dygtig, så nervøsitet var der ingenting af hos mig ! :)

Da hun kom ud fik hun et stort smil og et endnu større kram ! Dernæst fik hun en gave og nogle søde ord med på vejen.. 

Gaven var selvfølgelig af den hjemmehæklede slags - se bare her:



Sofie fik en pyntepude i hendes yndlingsfarver.. Det er altid spændende at give hjemmelavede gaver, for de er jo ikke ligefrem de nemmeste at få byttet - jeg håber og tror Sofie blev rigtig glad for gaven ! :)

Jeg er så heldig at have verdens bedste veninde - der er ingen som hende ! :)

søndag den 16. juni 2013

Lopper i svigermors kælder...

Svigermors kælder er fyldt med lopper og i dag fik jeg to af dem hjem til mig.. :)

Min svigermor har en butik i kælderen der hvor de bor. Førhen har den været tøjbutik og senere the salon. I et par år har hun ikke haft brugt butikken, men nu har hun bestemt sig for at åbne lidt igen, for at sælge ud af sine mange ting og sager; hun er bidt af  gamle ting - ting med sjæl. Og nu sælger hun ud af det noget af det - møbler, brugskunst og andre loppe lækkerier.. :)

Min kæreste og jeg faldt for disse to stole hun havde til salg nede i biksen og de har fået plads rundt om vores spisebord og giver lidt dejlig farve blandt vores fire sorte stole.. :)


Jeg har gang i en del hækle projekter lige nu, men når jeg får afsluttet nogle af dem, skal der hækles puder til stolene her.. 
Jeg håber I alle har haft en rigtig god weekend på trods af det udeblivende sommervejr.. :)

onsdag den 12. juni 2013

Endnu en barnevognskæde med ugler...

Jeg har hæklet endnu en barnevognskæde med ugler til min kære, dejlige veninde som meget snart skal føde.. :) Se min første barnevognskæde her. Det bliver så spændende og jeg glæder mig rigtig meget til hendes lille baby kommer til verden. :) 
Denne kæde skal pynte på hans barnevogn ! Glæder mig til at se det in real life ;)

Det er lidt som om uglen i midten er blevet lidt skeløjet - pyt, det er vel bare en ekstra charme... ;)

tirsdag den 11. juni 2013

En fridag med loppefund og kreative sysler...

I går havde jeg fri og jeg nød virkelig dagen.. Jeg fik lavet et par forskellige kreative ting og var på tur rundt i samtlige genbrugsbutikker her omkring.. :) 

Jeg fik givet mine høretelefoner en lille make over.. Jeg har brugt Hama rørperler og klippet dem op og på den måde fået sat ledningen ind.. :)



Derudover fik jeg lavet denne nøglekæde.. Den er lavet lædersnor og pyntet med træperler.. :)




På min tur rundt i genbrugsforretningerne fandt jeg denne lille vase som jeg synes er ret hyggelig.. Jeg kunne få den til bare en 10'er - så jeg slog til. :)


Det var en dejlig fridag med skøn kvalitetstid med mig selv . ;)

mandag den 10. juni 2013

En god start på dagen...

Når man vågner op til solskin og fuglefløjt kan man ikke andet end at starte dagen ud med et smil på læben.. 
Jeg er så heldig at have fri i dag og det skal virkelig nydes.. 

Dagen startede som sagt med solskin og fuglefløjt og en dejlig morgenmad: 

Skyr
jordbær
Blåbær

Blend det hele sammen..

Müsli:
Havregryn
Solsikkekerner
Græskarkerner
Mandler (groft hakkede)
Tørrede tranebær
Honning 
smør

Det hele ristes på panden til det har fået en gylden farve.. Derefter lægges det til afkøling på et stykke bagepapir. 
Når det er kølet af, er det klar til at blive drysset på din skyr/jordbær/blåbær blanding :)


Sådan startede min dag . Hvordan startede din? :)

søndag den 9. juni 2013

Stofknapper i Rema..

For et par uger siden gjorde jeg mig et godt køb.. Jeg opdagede nemlig at, de i Rema 1000 havde stofknapper.. Det var ikke lige der, jeg regnede med at skulle købe knapper, men jeg synes de er rigtig fine, så jeg var nødt til at købe dem. :) Jeg er  især vild med de blomstrede.. Knapperne er ikke købt til noget bestemt formål, så lige nu får de bare lov at ligge i skuffen og vente. :) Der må være noget om det der med at ting kommer når man mindst venter det - var da ikke lige på udkig efter knapper, men pludselig var de der bare og så var jeg jo nødt til at slå til . :)

fredag den 7. juni 2013

Baby futter.. :)

Jeg har hæklet disse små fine baby futter.. Igen har jeg fundet inspiration på Drops.. Du kan finde opskriften lige her..

Jeg synes simpelthen det er den fineste opskrift og at futterne er rigtig søde .. Jeg har hæklet dem i størrelse 1-3 mdr. og ja .. man bliver helt overrasket over at børn har så små fødder når de kommer til verden.. ;) De er virkelig små ! 

Jeg synes opskriften er ret nem at gå til - jeg kan godt lide udfordringer, men jeg synes også, det er dejligt en gang imellem at gå i gang med nogle opskrifter som er nemme og lige til.. :)

Ha' en rigtig dejlig solskinsdag derude.. :)

torsdag den 6. juni 2013

Et lille mellemmåltid .. :)

På en sommeraften som i aften er det dejligt med lidt godt til ganen.. Jeg har lavet en lille smoothie til min kæreste og jeg som vi hygger os lidt med.. :)



Her er opskriften, hvis du har fået lyst til en lille smoothie.. :) Jeg har bare lavet det lidt på slump - så jeg skriver bare de ingredienser jeg har puttet i, og så er det bare med at prøve sig frem derude .. :)

Friske abrikoser
En banan
Frosne jordbær
Skyr
Saft fra en lime
En smule sødemiddel
Kornene fra en vanillestang 

God fornøjelse og god sommeraften .. :)






søndag den 2. juni 2013

Nye gamle fund og en sommerklar altan .. :)

I går var min søster jeg på et par loppemarkeder rundt omkring i Aarhus.. For sådan nogle som os ender det altid med, at vi kommer hjem med lidt mere end først planlagt.. ;)

Jeg tager altid afsted til loppemarkeder og prøver at overbevise mig selv om, at jeg jo bare lige skal kigge lidt.. MEN.. Sådan går det sjældent ! 

I går fik jeg købt denne fine, gamle kande ; den er lidt halvrusten og har garanteret set bedre tider. Jeg synes dog den er så hyggelig og fin, så den ville jeg gerne have med mig hjem.. Jeg synes den er rigtig sød at bruge som en vase til blomster :) Og som I kan se er den allerede blevet indviet :)


Jeg købte også denne søde krukke, som vist oprindeligt har haft et låg og skulle bruges til kaffe.. :) Her hos mig er formålet med krukken endnu ikke helt bestemt.. Lige nu og her fungerer den  som vase, måske skal den på et senere tidspunkt pynte på skrivebordet og indeholde alle vores kuglepenne eller måske får den plads i køkkenet, hvor den kan få lov til at indeholde diverse køkkenredskaber.. Hvem ved hvad det ender med .. :)


Jeg fik også købt altankasser til bare 10 kr. pr. stk.. Dagen i dag har jeg igen brugt sammen med min kære søster; vi spiste en lækker frokost og så var vi klar til at skulle ud og købe blomster til altankasserne. Nu har vi rigtig fået gjort vores altaner sommerlækre og hyggelige.. :)



Jeg håber I har haft en dejlig weekend derude - det har jeg i hvert fald ! Jeg har nydt solen og varmen og hygget mig med noget af det jeg holder aller mest af; loppemarkeder og selvfølgelig noget garn og en hæklenål :)