tirsdag den 22. marts 2016

Nyt STOOORT projekt..

Jeg gik i efteråret i gang med et nyt, kæmpe stort projekt.. Endnu et tæppe ville jeg i gang med.. Jeg købte garn ind til det og valgte grønne nuancer og en brun farve til rammen omkring alle lapperne.. 

Jeg fandt denne fine lap på Garnstudio, som jeg har valgt at bruge.. Jeg hækler dog bare i bomuldsgarn og på nål 3. Jeg elsker store tæpper, som man rigtig kan putte under og derfor skal mit tæppe består af intet mindre end 336 lapper.. 

Jeg er godt i gang og har fået hæklet 1/7 af tæppet sammen og har flere lapper til at ligge som løbende bliver hæklet sammen..

Jeg har gang i mange andre projekter ind i mellem mit tæppe, men tager det frem engang imellem og nyder at sidde med det..
Jeg elsker farverne, som jeg synes er rolige og skønne.. Som altid er det super spændende at se, hvordan arbejdet udvikler sig og det er ingen hemmelighed at jeg glæder mig til at tæppet bliver færdigt.. Der er dog ingen deadline på, og måske kommer der til at gå rigtig, rigtig lang tid før jeg får det helt færdigt.. 

Det skal være sjovt at hækle og kører jeg død i det, får det lov at ligge indtil jeg igen får lyst til at hækle på det.. og så må det altså tage den tid det tager.. :) 

Sådan ser det ud indtil videre.. 
5 kommentarer:

 1. Det bliver bare så fint!! Jeg har også gang i et tæppe-projekt med oldemorfirkanter (også omkring de 300 stk. ) Jeg er oppe på 180 nu, men jeg kan også mærke at jeg skal holde en pause og lave andet også :) God påske til dig og dine :) Glade hilsner Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så er du jo super godt i gang.. Så langt er jeg slet ikke endnu .. (Desværre) hehe. Ja det er man næsten nødt til.. Det er mange lapper, hvor mange skal det samme og det samme, så det er er rart med lidt afveksling med andre projekter.. :)

   Slet
 2. fint tæppe, der er rigtig meget arbejde i det :0) jeg synes, at jeg er ikke tålmodig nok til det, jeg syer heller :0) hilsen Ulrike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak.. Ja det er et kæmpe arbejde.. Det får også bare lov at tage alt den tid det vil, for i perioder hækler jeg lapper hele tiden og så lægger jeg det lidt væk og går i gang med andre projekter.. :)

   Slet
 3. Hej, det er en fin blog du har, men jeg kan ikke finde noget direkte kontakt info som f.x. en e-mail. Er det muligt for dig at kontakte mig på blog@woolspire.com istedet? det drejer sig om mulig sammenarbejde :)

  Mvh.
  Casper.

  SvarSlet