søndag den 15. maj 2016

Hæklet tunika..

Min veninde, som jeg efterhånden har nævnt flere gange her på bloggen fødte sin dejlige datter den 24/03..
Det er først nu jeg har haft lejlighed til at komme på barselsvisit.. og hold nu op, hvor var det skønt! Man bliver jo helt blød i knæene når man ser sådan en lille skønhed og ja, så bliver jeg sgu også lidt rørt, når jeg ser, hvor sej min veninde bare er! Hun er en utrolig stærk kvinde og jeg ved bare hun bliver en helt fantastisk mor!

Nå men, lille Josephine skulle selvfølgelig have en masse velkommen-til-verden-gaver.. Så hæklenålen har været i gang herhjemme.. Surprise! Nej vel?

Jeg har blandt andet hæklet denne søde tunika.. Opskriften er fra bogen Hæklelyst.. En skøn bog, som jeg kun kan anbefale! Det er faktsik min første sådan beklædnings-ting jeg har hæklet(Udover huer og hjemmesko), så det var lidt spændende.. Jeg er vild med tunikaens fine, feminine udtryk. Man kunne jo gøre den endnu mere tøset med nogle andre farver, men jeg er rigtig glad for de støvede farver og jeg synes den lyngfarvede, var så fin sammen med den støvede grønne og den grå.. :)


Heldigvis blev min veninde glad for gaven og jeg glæder mig rigtig meget til Josephine bliver stor nok til at kunne passe den.. :)

2 kommentarer:

  1. sød kjole! farverne er rigtig skønt, ikke for meget lyserød og pink :0) i øvrigt, jeg har min 4. blogfødselsdag og har en konkurrence, måske vil du bare kigge over? bare efterlade en kommentar, gerne i dansk :0) Kh Ulrike

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak.. :) Det lyder spændende - jeg kigger forbi :)

      Slet