torsdag den 24. april 2014

So many things .. so little time...

Kender I det når man bare har så mange ting man gerne vil hækle, men alt for lidt tid til det? :)
Jeg er altid på udkig efter spændende opskrifter og inspiration og heldigvis er det bare rigtig, rigtig nemt at blive inspireret.. :) Der sidder enormt mange dygtige folk ude omkring, som gerne deler deres hæklerier og det er så fedt.. :) 

Jeg kunne bare virkelig godt bruge et par ekstra timer i døgnet ;) 

Her er nogle af de hæklerier jeg rigtig godt kunne tænke mig at få afprøvet..

Disse hæklede servietter er bare vildt søde og oser af sommerhus stemning synes jeg.. Dem vil jeg gerne hækle på et tidspunkt.. :) Opskriften er fra Hjemmet og du kan finde den her
Denne thehætte er også fra Hjemmet og opskriften kan du finde her.. Jeg kan rigtig godt lide mønstret. :) Jeg er ofte stødt på strikkede thehætter, men de hæklede har jeg ikke fundet så mange af. Så jeg blev rigtig glad, da jeg fandt denne opskrift.. :)Et af de mere langsigtede projekter jeg godt kunne tænke mig at hækle er dette smukke, smukke tæppe fra Drops.. Opskriften finder du her.. Til august flytter min kæreste og jeg til Rom et halvt år og jeg har lidt gået med tanken om, at tæppet skal være mit Rom-projekt.. :) Nu må vi se om det bliver til noget eller om det bare bliver ved tanken.. :)

Et andet tæppe jeg er faldet fuldstændig for er Pescnos rombe tæppe.. Se opskrift her.. :) Jeg kan i øvrigt kun anbefale på det varmeste at lægge vejen forbi Pescnos blog. Den er fantastisk! Det er et fantastisk mønster.. Jeg har lidt gået med tanken om, at gå i gang med at hækle romberne, men kun til en pude.. 


Hvad har I på jeres lister over ting i gerne vil have lavet? :)
Er jeg den eneste der synes 24 timer i døgnet  er lidt for lidt? ;)

2 kommentarer:

 1. du er langt fra den eneste der har det sådan ! :) - fine ting du har på din liste, jeg drømmer også om en hel bunke skønne servietter eller et pescno tæppe :)!

  sommerhilsen Fie - www.haekleriet.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre jeg ikke er den eneste.. ;) Og fedt du smider link med til din side - den vil jeg da lige ind og tjekke lidt ud .. :)

   Slet