tirsdag den 15. juli 2014

Ipad sleeve.. :)

Som nævnt var jeg så heldig at få en Ipad i bachelor gave.. Har ønsket mig en i lang tid så blev super glad, da jeg åbnede pakken.. :) Ipaden har været brugt ivrigt siden, men men men...

Jeg er jo også en smule øm omkring den - så et ipad sleeve var en nødvendighed. Og selvfølgelig skulle det være et hæklet et..

Jeg er faldet for Yarnfreaks sleeve i leopard mønster..

Jeg købte opskriften her :) Opskriften er simpel idet man kun skal hækle fastmasker, men mønsteret gør, at man alligevel skal holde tungen lige i munden - og for at være ærlig var jeg egentlig vældig glad, da sleevet var færdigt..

Nu er jeg nemlig gået i gang med et nyt projekt, som jeg vil fortælle jer om senere.. Et projekt hvor jeg kan slå hjernen fra og bare hækle der ud af.. Dejligt.. :)

Sleevet er hæklet med en teknik, hvor den farve man ikke bruger hækles med i stedet for at danne løkker på vrangsiden. 

Jeg har valgt at sy et par knapper i og hækle er par lykker, så sleevet kan lukkes. Her er lidt billeder af mit sleeve, som jeg bare er super glad for .Jeg håber I nyder sommeren lige så meget som jeg gør .. :) 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak skal du have Anne-Sofie.. Jeg er også ret vild med mønsteret.. :)

   Slet
 2. Hvor er den blevet flot! Jeg er selv igang med at hækle et cover til min ipad, men det er dog i tunesisk hækling :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak Nanna.. :) Åh tunesisk hækling er også bare så skønt.. :)

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin :-) Jeg faldt over din blog igennem Elena (cupcakebyme) og så blev jeg nysgerrig, da jeg så den hæklede pude med rosen som er korsstings broderet, det er mig som har hæklet den :-) Har du købt den et sted fra ?

  SvarSlet
 5. Tusind tak og velkommen til Gitte :) opskriften til puden fandt jeg i et nummer af Kreativ Strik :)

  SvarSlet