søndag den 22. februar 2015

Kanin nusseklud - En barselsgave.. :)

En folkeskole veninde af min har for nyligt født en dejlig, dejlig lille pige..

Min veninde og jeg var uadskillelige i de sidste foleskole år, nu bor jeg i Aarhus og hun på nabogården til mine forældre i Thy.. Men det er bare så hyggeligt, lige at gå en tur derom forbi når jeg er hjemme i Thy..

Lige så snart jeg fandt ud af, at der var en lille på vej gik jeg i gang med at drømme om alle de søde baby ting jeg gerne ville hækle.. 

Der er indtil videre hoppet en nusseklud, en suttesnor, en savlesmæk, en bold og en giraf af nålen til lille pigen..

 I første omgang vil jeg lige vise jer nussekluden, resten kommer senere.. :)

Nussekluden består af en stor bedstemor firkant.. Jeg har hæklet 15 omgange.. Jeg har hæklet hovedet fra denne her hare fra Drops og syet den på firkanten..


Ha' en rigtig, rigtig dejlig søndag.. Her hos mig skal søndagen vist gå med afslapning - efter at være nogenlunde ovre en forkølelse, der har varet tre uger, har hosten nu taget over.. Kom forår!! ;)

4 kommentarer:

 1. Ihh jeg er simpelthen så glad for at være den heldige veninde, der kan få lov at nyde dine skønne hæklerier!!! Igen tusind tak, er sikker på at lille Alberte bliver vild med det hele!!!!! Moderen er især vild med denne nusseklud <3 knus

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med at du er vild med det.. :) Jeg lover det ikke er de sidste hæklerier lille pigen skal forkæles med ! :) <3 Knus

  SvarSlet
 3. Super fin. Har du evt. en opskrift på sådan en firkant?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist ligesom denne fra Hendes Verden.. :)
   http://www.hendesverden.dk/handarbejdsskolen/Handarbejdsskolen-A-N/Hakleskolen/haklet-oldemorfirkant/

   Slet