lørdag den 15. august 2015

Barnevognsrand med broderede motiver.. :)

Jeg synes det der med at brodere på det man har hæklet er vildt sjovt og derfor faldt jeg fuldstændig helt og aldeles for GarnGrammatiks opskrift på en barnevognsrand.. 

Selve hækledelen var ret kedelig og triviel, da det jo bare er fastmasker frem og tilbage, frem og tilbage.. Men de søde motiver der bagefter skulle broderes på var det hele værd.. Det er helt vidunderligt at se, hvordan et enkelt lille korssting her og der pludselig udvikler sig til et lille billede .. :)

GarnGrammatik har været så sød at dele et hav af forslag til motiver og alle med diagrammer til, så det er bare med at vælge ud og komme i gang..
Jeg valgte jordbæret, fuglen, toget, luftballonen og bilen.. :)
Bagsiderne valgte jeg at hækle i forskellige friske farver.. :) 


Find opskriften her..  på GarnGrammatiks blog.. og hvis du ikke kender bloggen kan jeg varmt anbefale at bruge lidt tid der - det er et skønt og inspirerende univers.. :) 

4 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig flot!
  Jeg synes også, at det er sjovt at brodere på det hæklede - det giver et helt andet udtryk, end hvis man hækler motiverne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak.. Det bliver nemlig bare så fint ja.. Det er bestemt ikke sidste gang jeg hækler noget, der skal broderes på.. :)

   Slet