fredag den 4. december 2015

Snestorm i min stue.. :)

Jeg bestilte for noget tid siden den bog der hedder 100 hæklede snefnug.. og den er jeg bare så glad for! Der er, som titlen afslører, 100 opskrifter på forskellige snefnug.. Nogle ligner mere blomster efter min mening og ikke alle er lige snefnug agtige, men ville ærlig talt heller ikke lige selv ane, hvordan jeg skulle finde på 100 forskellige snefnugsmotiver. ;) Det alle motiverne dog har til fælles er, at de bare er super fine!

Jeg valgte nogle stykker ud som jeg synes lignede mest snefnug og så  gik jeg ellers i gang. Det var et hurtigt projekt og i løbet af ingen tid kunne jeg pynte min stue med min helt egen snestorm. 

Jeg synes det ser så hyggeligt ud og jeg gruer allerede for den 1. januar hvor det helt officielt ikke er jul mere og min fine snestorm skal tages ned igen. ;) 

Jeg har stivet snefnuggene i sukkervand. To dele sukker, en del vand som lige varmes op så det ligesom bliver en lidt tyk gennemsigtig masse, så skal det selvfølgelig køles af før man kan putte sine hæklerier i, trykke det overskydende væske ud og ligge fnuggene til at tørre. Kig forbi min instagram profil for at se nærbilleder af nogle af snefnuggene.. @hyggetanten :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er de altså fine!!!
  De er meget vinterlige i det - mon ikke, at de kan hænge lidt længere tid? Snefnug synes jeg godt kan blive fremme ind i januar.
  Til mit bryllup havde vi snefnug som en del af bordpynten, fordi vi blev gift i januar.

  SvarSlet
 2. De er sørme fine :) Jeg er ikke fan af nisser, så snefnug er det perfekte julepynt for mig :D

  Mvh. Michelle-Marie

  SvarSlet