mandag den 16. december 2013

3. søndag i advent og flere gaver blev givet.. :)

Så nåede vi så langt som til 3. søndag i advent.. Jeg synes virkelig december måned er fløjet afsted. 5 dage mere på arbejde inden jeg kan holde juleferie - ja, det er slet ikke til at forstå. :)

Gaverne til min mor og søster var denne gang ret forskellige..

Min mor fik en bordskåner hæklet ud fra denne opskrift.. :) Jeg har tidligere hæklet sådan en bordskåner og den kan du se her.. :)

Sådan kom bordskåneren til min mor til at se ud; 

Min søster fik hæklede servietter og brikker til glas.. :) Da hun havde åbnet pakken skrev hun til mig, at hun var blevet helt nostalgisk, fordi servietterne mindede hende om julefrokoster hos vores mormor og morfar, som vi desværre ikke har mere!

Her kan I se billeder af min søsters gaver.. :)


Opskriften og ideen til brikkerne, fik jeg fra et gammelt udklip fra et blad.. Min svigermors veninde, som også er meget kreativ og dygtig til håndarbejde, gav mig på et tidspunkt en masse udklip fra blade med fine opskrifter.. :) Opskriften på servietterne er fra Karen Klarbæks blog.. Hun har lagt en hel samling af alle mulige opskrifter på forskellige servietter ind.. :) Gå ind og kig - der er så mange fine slags.. :)

Jeg håber I alle havde en dejlig 3. søndag i advent. Jeg nød min i København og ser nu frem til at kunne nyde 4. søndag i advent hjemme hos familien i Thy .. :)


2 kommentarer:

 1. Sikke da nogle fine ting, som du har hæklet til henholdsvis din mor og søster! De små brikker er ret søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det er så hyggeligt at give de her små adventsgaver.. :)
   Jeg synes brikkerne var en sjov idé, så da jeg fik opskriften, tænkte jeg, at det var jeg nødt til at prøve.. Og så er det jo et hurtigt projekt, alt efter hvor mange man skal have lavet selvfølgelig.. ;)

   Slet