mandag den 2. december 2013

Adventsgaver og julehygge.. :)

SKØNT! December er her og julehyggen kan for alvor gå i gang.. Selvom jeg nu er 23 år, synes jeg stadig det er vildt hyggeligt at få kalenderpakker og adventsgaver (jeg tror aldrig jeg bliver for gammel til det..) .. Jeg synes det giver en hyggelig forventningsfuld stemning! :) 

Jeg synes til gengæld også det er super hyggeligt at give adventsgaver og i år har jeg lavet gaver til min søster og til min mor.. :) Jeg vil vise jer her på bloggen, hvad de har fået uge for uge - for det er vist ingen hemmelighed at gaverne er hjemmelavede hver og én .. :)

Til 1. søndag i advent fik både min søster og mor engle.. 

De her engle fik min mor..

Jeg har fundet fremgangsmåden her - på en skøn, skøn blog, jeg tror alle kreative sjæle ville holde af at følge.. :)

Min søster fik disse engle..

Englene er hæklede og opskriften er en min mor engang har givet mig - et udklip fra et blad. :) Englene var oprindeligt tiltænkt ophæng, men jeg stivede dem i sukkerstivelse, så de nu både kan stå eller hænges op. :)

Min søster fik også lige et par snekrystaller til ophæng..


Opskrifterne på snekrystaller fik jeg i samme omgang som opskriften på englene - et udklip fra samme blad :)

Gaverne faldt heldigvis i god jord hos modtagerne i går.. Dejligt! Det er sjovt, hvordan man er lige så spændt på at give en gave, som at få en.. Jeg glæder mig i hvert fald allerede  til næste søndag og til at give min mor og søster endnu en gave.. :)

Jeg håber I alle sammen har fået taget godt hul på december måned og at der er gang i en masse julehygge ude omkring i stuerne.. :)


2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine ting, du har lavet! Jeg elsker de hæklede snekrystaller! Det er et af mine fremtidige projekter at få hæklet sådan nogle og prøve kræfter med at stive dem af. Jeg kan læse du har brugt sukker. Har du evt. prøvet med kartoffelmel?

    SvarSlet
  2. Tusind tak .. :) Jeg har aldrig prøvet at stive af i andet end sukker - synes det fungerer godt og det er nemt at gå til.. :) Rigtig god hæklelyst !

    SvarSlet