torsdag den 28. august 2014

Italiensk for begyndere.. :)

Der har efterhånden været stille her på Hyggetanten i et stykke tid.. Som de fleste af jer nok ved, er min kæreste og jeg flyttet til Rom. Vi ankom d. 16. august og har brugt en masse tid på at udforske byen og lære vores område at kende. 

Derfor har der ikke været meget tid til hækling.. Lidt er det dog blevet til. :) 

Jeg har lidt garn med hjemmefra - bare lige til det første projekt, så jeg har været på udkig efter en garnforretning hernede - så jeg var klar når sidste maske blev hæklet på mit nuværende projekt. Panikken var efterhånden ved at sprede sig, da jeg efter 12 dage hernede ikke havde set så meget som en eneste garnforretning.. Vi har jo trods alt vadet byen tyndt ..

Men, men, men.. I dag da vi skulle ud at handle, valgte vi at gå en anden vej end vi plejer - og sørme om der ikke lå en garnforretning lige der.. Det bedste af det hele er, at den ligger MEGET tæt på hvor vi bor :) Jeg er nu en glad pige! ;)

Her er mine seneste hæklerier.. 
Den opmærksomme læser, vil nok lægge mærke til at det er lapper ligesom dem til det tæppe jeg lige har hæklet.. (Se det her..) Men bare rolig. Jeg er ikke i gang med endnu et tæppe.. Jeg vil bare have hæklet mig en pude der passer til tæppet - så det er det jeg er i gang med nu.. :)

Puden skal bestå af 4x4 ruder på hver side. 
De første 10 ruder er hæklet - så langt så godt.. :)

Jeg håber på at blive lidt mere aktiv herinde på bloggen efterhånden som hverdagen begynder at trænge på her hos os i Rom og feriestemningen fordufter.. :)

Jeg håber I alle har haft det godt siden sidst.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar