mandag den 6. april 2015

W. Germany - I love you! ;)

Jeg elsker, elsker, elsker W. Germany.. :) Jeg ved faktisk ikke helt hvor min forkærlighed for de spraglede vaser kommer fra, men jeg er vild med dem..

Jeg tror det var min søster som først gjorde mig opmærksom på mærket og siden er de blevet en fast ting jeg altid er på udkig efter når jeg er på loppejagt.. 

Jeg er glad for farver, farver gør mig glad.. :) W. Germany keramikken findes i så mange farver, så mange mønstre, så mange motiver og jeg tror det er en af grundene til, at jeg er faldet for det. Hver af vaserne har deres helt eget udtryk, men alligevel er man aldrig i tvivl når det er en W. Germany vase man har fundet -  så et fælles udtryk eller karaktertræk har de alligevel også.. 

Jeg synes det er herligt at kombinere vaserne både med andre W. Germany vaser i forskellige størrelser og farver, men også med andre mere enkle og minimalistiske ting som f.eks. en Lyngby vase eller et lyshus fra Kähler. 

Min samling af vaser er nået op på 7 styks og jeg elsker hver og en.. :) Her kan I se hvordan de hver især har fået sin plads i mit lille hjem.. Jeg håber I alle har haft en dejlig påske.. :)


1 kommentar: