mandag den 20. maj 2013

Projekt garnrester.. :)

Den anden dag kom denne måneds Boligliv ind af døren og jeg blev meget glad da jeg opdagede, at Arne og Carlos' opskrift på et hæklet tæppe var med i bladet.. Opskriften kan ellers findes i deres egen bog Håndarbejde i haven.. Tæppet består af små lapper og der går ikke ret meget garn til hver lap, så det er et genialt projekt til at få brugt nogle af sine garnrester.. :) 

Jeg er gået i gang med de første lapper til tæppet. Selvom jeg bedst kan lide at få gjort diverse projekter færdige i en fart, har dette tæppe ingen deadline.. :) Tæppet skal nemlig hækles af diverse garnrester i diverse farver - så tæppet må blive færdigt efterhånden som jeg har rester til det.. :) Gad vide hvor længe det kommer til at tage ?? :)

10 kommentarer:

 1. Så mange flotte ting du hekler. Dine tepper er bare superfine! Jeg legger meg til som følger hos deg og gleder meg til flere hekleinnlegg :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord :) Hvor er det dejligt du vil følge min blog - det varmer ! Jeg har også en facebook side, hvis det kunne have interesse.. :)

  Jeg håber mine fremtidige indlæg også vil falde i god jord .. :)

  Kærlig hilsen Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg sidder lige med "Håndarbejde i haven", laver en søgning på google, og støder på din blog, hvor du har sat gang i primulatæppet!

  Hvilket slags garn har du valgt at hækle det i?

  SvarSlet
 4. Hej Anja .. :)

  Hyggeligt du stødte på min blog .. :)
  Jeg hækler det i Cotton nr. 8 fra hjertegarn og hækler med nål nr. 3.. Da tæppet jo er tænkt som et projekt der skal bestå af garnrester efterhånden som jeg får nogle af dem, har det været oplagt for mig at bruge bomuldsgarnet fra hjertegarn, da det er den type jeg hækler aller mest i .. :)
  Har også to andre tæpper som er hæklet med den slags garn og jeg synes de bliver rigtig dejlige .. :)

  God fornøjelse med tæppet og de andre opskrifter i bogen ! :) Bogen står højt på min ønskeseddel, men har endnu ikke fået købt den :)

  Kærlig hilsen Sofie

  SvarSlet
 5. Hej Sofie - syntes godt om din start på primulatæppet - jeg er også igang med et i rester af bomuldsgarn. Jeg vil kun lige sige en ting til dig inden du kommer for langt med at hækle de runde - den sidste omgang skal du først hækle når du skal til at hækle dem sammen - jeg lavede samme fejl og måtte have hjælp til at få begyndt at hækle dem sammen - det er meget nemt når man først har fået det vist.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Lige en kommentar mere - jeg kan se at du bor i Århus - jeg bor i Tilst lige udenfor Århus, så hvis du får brug for hjælp til tæppet så skriv til mig - jeg er villig til at hjælpe.... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ved at være længe siden jeg gik i gang med dette projekt - så det med den sidste omgang er jeg blevet opmærksom på .. :) Men tusind tak for hjælpen alligevel - dejligt med opmærksomme og hjælpsomme læsere .. :) Ha' en dejlig dag!

   Slet
  2. Den sidste af dine kommentarer jmo, blev vist 3 gange, det er bare derfor der står jeg har været i gang med at slette kommentarer ;) hehe

   Slet