onsdag den 4. september 2013

En gammel sag er kommet frem fra gemmerne..

En dag for længe siden fik jeg lyst til at lære at strikke.. Jeg bad min fantastiske læremester, nemlig min mor, om hjælp.. :) Ligesom med alt andet starter jeg aldrig rigtig med et lille hurtig projekt - men min ivrighed driver mig ud i de lidt større projekter.. Jeg fandt en opskrift på en nederdel, som jeg ville prøve at strikke.. 

Det gik også rigtig godt i starten, men efter lidt tid, trængte jeg til at lave noget mere vant og strikke projektet gled ligesom lidt i baggrunden, for senere næsten helt at blive glemt.. 

Nu er det dog fremme igen og så må vi se om jeg får lavet det helt til vejs ende denne gang.. Det ville da være skønt ! :) Jeg synes der er så mange fine strikke opskrifter og det er egentlig derfra lysten til at lære at strikke kommer..

Jeg bruger hækling til at slå hjernen fra og hygge mig med - jeg nyder det rigtig meget! Jeg er så ny endnu med det her strikning, at det endnu ikke har helt samme effekt - jeg skal koncentrere mig rigtig, rigtig meget, så overskuddet til at fortsætte med nederdelen skulle lige findes frem.. Men jeg har lyst til at strikke lidt videre nu - lad os håbe det varer ved! :)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes dit strik ser rigtig godt ud, så jeg er sikker på, at med øvelsen i det, kommer glæden + afslapningen.
  Hyggelig blog du har og jeg glæder mig til at følge dig fremover

  SvarSlet
 2. 1.000 tak for din søde kommentar - dejlig motivation til at blive ved med at øve mig i det strikning.. :)
  Dejligt du har lyst til at følge med her på bloggen - jeg håber den kan give lidt inspiration en gang imellem.. :)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har og rigtig flotte ting du laver :) Jeg er vild med dit hæklede sjal! Glæder mig til at se hvad du ellers finder på at lave her på bloggen. Dejligt at se at der er andre i 20'erne som hækler og har en blog :)
  Kig gerne forbi min hækle-blog: http://www.sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Mette.. :)
  Velkommen til - dejligt du har kigget forbi bloggen og har lyst til at følge med ..
  Hækling er vist blevet ret moderne igen her de senere år, for jeg synes man støder på en del unge hjerter her i blogland som er kreative med garn og hæklenål.. :)
  Tak for de rosende ord - det varmer :)
  Jeg vil helt sikkert lægge vejen forbi din blog også..

  Mvh. Sofie

  SvarSlet
 5. Jeg har det lige omvendt - jeg strikker bare derud af foran fjernsynet, det er ofte store trøjer eller cardigans; mens hækling.... dér kan jeg højest høre en lydbog imens, måske fordi det jeg hækler mest er dyr og ting med detalijer, jeg skal kigge efter at ramme den rigtige maske, strikning kan jeg i blinde...
  Fedt du kaster dig ud i strikkeriet, det er flotte ting du laver.

  SvarSlet
 6. Tror og håber også jeg kan få det sådan med strik, det kræver nok bare lidt mere træning.. :) Så det må jeg jo i gang med .. Hehe.
  Mange tak for de søde ord :)

  SvarSlet