mandag den 16. september 2013

Klar til efteråret..

Efteråret er kommet og sammen med efteråret er der også kommet en hel del regn.. Det gode ved efteråret og regnvejret, synes jeg, er den stemning der bliver når man sidder inde med sit hækle grej og kigger ud på regnen, når stearinlysene er tændt og der er varm the på kanden.. Jeg kan være nok så træt af regnen, men alligevel er der noget fantastisk hyggeligt over regnvejrsdage.. :)
Regnvejrsdagene er selvfølgelig blevet brugt med hæklenålen i hånden.. Jeg har hæklet en hue, som jeg synes er blevet vild skøn - nu kan kulden bare komme an.. :) 

Opskriften på huen fandt jeg på denne blog, hvor indehaveren har været så sød at sætte ord på en youtube video, som viser opskriften.. :)
 Det er i øvrigt en vild inspirerende blog med mange spændende ideer og projekter. Det kan anbefales alle kreative sjæle at lægge vejen der forbi.. Personligt er det en af de blogs jeg elsker at følge.. :) 
Jeg har hæklet huen i alpaca uld fra Drops. Jeg har hæklet med 2 tråde og med hæklenål nr. 7.. Huen vejer 117 g. - så der er brugt lidt over to nøgler.. Jeg synes puffstiches som huen er hæklet af, er super fine og jeg har lyst til at hækle huen i alverdens farver.. :) Men nu vil jeg starte med at nyde denne ene hue - og den er allerede taget i brug .. :)


3 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord, Sofie :-) Og hvor blev din hue fin! Måske jeg skal snuppe farve-idéen - er blevet lidt vild med gul over sensommeren, men ved ikke om det er en farve der duer til mit hår :-)

  God weeekend, Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er simpelthen helt vild med din blog ! :) Har tusind ting jeg gerne vil prøve at lave fra din blog.. :)
   Jeg synes farven er rigtig efterårsagtig - får mig til at tænke på efterårsbladene.. :)

   Slet
  2. Glæder mig til at se hvad du finder på af kreative projekter så :-)

   Slet