fredag den 30. januar 2015

Flere barselsgaver.. :)

I mit sidste indlæg viste jeg en suttesnor samt en savlesmæk frem.. Gaverne var til min kærestes kusine som venter sig en lille dreng.. 

Ydermere har jeg også hæklet en lille rangle samt en blæksprutte..
Opskriften på raglen fandt jeg i Hendes Verden (tror jeg nok..) og blæksprutten er fra Spruttegruppen.. Find opskriften her.. :) 

Her kan I se mine kreationer..Jeg har sat små bjælder ind i ranglen.. Bjælderne købte jeg hos Panduro hobby..

Jeg synes simpelthen hækleverden rummer så mange fantastiske muligheder, når det kommer til bamser, tøjdyr og andre baby/børne ting.. Heldigvis er der da af og til folk i min omgangskreds, som skal have en barselsgave og så er det jo bare med at komme i gang med hæklenålen.. :)

God fredag og god weekend til jer alle derude.. :)

Der har været lidt stille på bloggen på det seneste, men jeg satser på, at jeg for alvor skal til at i gang igen.. Min kæreste og jeg har for to uger siden overtaget vores nye lejlighed, så vi har haft travlt med at male og flytte ind.. Pyha, sikke en omgang. Vi er heldigvis ved at være nogenlunde på plads - så nu skal hæklenålen atter i gang .. :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Jeg er lidt småpjattet med ranglen!

  SvarSlet
 2. Tusind tak Anita.. :) ja synes også opskriften var super sød - den skulle bare afprøves! :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle søde ting - især er ranglen vildt kær!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anja.. :) Ja det er altså en sød opskrift - der var heller ingen tvivl om at det var én af de opskrifter der bare skulle afprøves.. :)

   Slet