søndag den 8. marts 2015

Flotte flasker i fine farver.. :)

Jeg elsker at få nye ting til mit hjem.. Jeg shopper ikke så meget tøj, til gengæld ryger der af og til en sjat penge på enten garn eller ting til boligen..

Men hvor er der bare noget vildt tilfredsstillende ved at finde bolig-lækkerier til billige penge.. Jeg elsker at gå på loppemarkeder og i genbrugsforretninger og snuse efter ting og sager jeg bare ikke kan leve uden.. :) 

I dag lavede jeg et godt køb som ikke engang var et genbrugskøb.. Jeg var nemlig i Søstrene Grene.. og her købte jeg to smukke glas flasker.. Jeg indrømmer det gerne - jeg føler lige et lille sus når jeg falder over skønne, smukke ting.. Næste sus får jeg så, når jeg kommer hjem og tingene skal have sin plads. Det er så hyggeligt og sjovt at gå og flytte lidt rundt på tingene, prøve dem af forskellige steder, sætte dem sammen med de ting, der allerede står derhjemme og til sidst finde PLADSEN.. Der skal de stå! :) 

Flaskerne jeg i dag købte i Søstrene Grene kostede henholdsvis 20 og 30 kr. hvis jeg husker ret.. De har fået plads på min oldemors gamle sykasse, som fungerer som et lille bord i mit hækle-hjørne i spisestuen.. 

De står sammen med en vase fra W. Germany.. Vasen er den nyeste i min samling, faktisk kom den med mig hjem i fredags, da jeg var på jagt efter genbrugsguld.. Jeg har en stor forkærlighed for W. Germany - måske skulle jeg fortælle mere om det i et andet indlæg.. :) 
Påskeæggene på grenene er i øvrigt fra Felius design.. :) 
Ha' en dejlig søndag alle sammen og nyd, at det ikke kun er kalenderen der fortæller os, at det er forår, men at vejret faktisk også gør det.. :) 


4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte dine glas sager :-)
  Jeg synes Søstrene Grene er begyndt at få flere dejlige ting og sager til hjemmet.
  Har ofte købt lærred og maling osv hos dem.
  Hvis du har lyst, så har jeg en flot og lækker bikini giveaway på bloggen lige nu :-)
  God ny uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes virkelig også det er blevet et slaraffenland af lækkerier til boligen.. :) Jeg køber også gerne både garn og andre ting til kreative projekter hos dem.. Der er altid så mange fristelser.. :) hehe.

   Slet
 2. De flasker har jeg set de er super fine.
  skønne ting du hækler,jeg hækler osse og har lagt foto af et lilla tæppe på for en tid siden lige nu igang med endnu et bedstemor tæppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak Dorte.. Der er ikke noget bedre en hjemmehæklede lækkerier.. Bedstemor tæpper er så fine :)

   Slet