tirsdag den 24. marts 2015

Tid til fordybelse.. og lidt om indretning..

Vi har indrettet vores hjem, så der er så mange hyggekroge, som der nu kan være i en 3-værelses lejlighed. Jeg elsker at krybe ned i sofaen eller en god stol, slynge et tæppe om mig og fordybe mig i et eller andet - det er jo ingen hemmelighed at det oftest sker med hæklenålen i hånden, men også af og til med en god bog..

I vores nye lejlighed, som vi købte og overtog for godt 2 måneder siden har jeg mit absolut yndlingsspot.. 

Spottet er i vores spisestue som jeg selvfølgelig er tv-frit.. Her er der ro og tid til fordybelse uden liiiige at skulle stoppe op og se hvad der sker på tv-skærmen.. ;) Jeg er nødt til at indrømme, at jeg er lidt en sucker for TV - står det lige foran mig, tænder jeg det altså.. ;)


Ja sådan ser det altså ud.. Der er flere grunde til at jeg elsker det her hjørne.. Jeg elsker at vi i vores nye lejlighed har fået plads til den grønne sofa som i mine øjne er helt fantastisk fed og smuk.. Den har jo selvfølgelig også stor betydning for mig, idet jeg har arvet den af min mormor.. (Hende savner jeg virkelig meget - og det er rart at mindes) Det er dejligt, at sofaen har fået en betydningsfuld plads i vores lille hjem og at den bruges.. og det gør den - meget! :) 

Som I nok ved, elsker jeg jo at blande nyt og gammelt og det har jeg også gjort her.. Sofaen er gammel (den er fra før 1963 ved jeg), sybordet er bestemt også gammelt.. Det var også min mormors og før det har det været min oldemors. 

Flaskerne på sybordet er fra Søstrene Grene og må siges at være ganske nye.. Læs mere om dem her.. Vasen er et loppefund fra W. Germany - farven er vildt lækker og jeg kan rigtig godt lide den blanke glasur.. :) På væggen hænger to plakater fra Bo Bedre.. De hylder to ret fantastiske designere nemlig Hans Wegner og Børge Mogensen.. Nyt og gammelt i én stor pærevælling - og så selvfølgelig lidt af mine hjemmehæklede ting og sager.. Læs mere om tæppet her og om puden her.. Begge blev hæklet i sommers og de har fået den helt rigtige plads her i sofaen i min yndlings hyggekrog.. :) 

I får lige et par close-ups til at slutte af på .. :)
Ha' en rigtig dejlig tirsdag alle sammen.. :) 

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Det er bare så fedt, det sybord! At det så er et arvestykke gør den jo kun pænere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også bare helt vildt glad for det.. :)

   Slet