lørdag den 6. april 2013

Farvel til vuggestuen

Fra februar til august 2012 var jeg i praktik i en vuggestue - det var et fantastisk sted med en fantastisk personalegruppe og vidunderlige børn.. Der var varme, engagement, omsorg og en masse smil. Et super fedt sted for en pædagogstuderende at lære .. Desværre har alting jo en ende og det havde min praktik også.. Det var vigtigt for mig at få fortalt alle mine kollegaer, hvor glad jeg havde været for praktikken hos dem - men hvordan skulle jeg nu få det gjort ?? Tja - gaver skulle de have - både børn og voksne. Det var dog kun børnene der fik gaver af den hjemmehæklede slags :) Jeg hæklede to bolde og en kæphest .. Begge opskrifter var fra et af Ingelises strikkemagasiner og er hæklet med økologisk bomuld fra Drops.

Jeg hæklede en kæphest som jeg bare synes er super, super fed.. Den blev også straks taget i brug i vuggestuen ! - og det var jo skønt at se . :) 

Boldene hæklede jeg af 12 stribede femkanter som blev sat sammen med kædemasker. Jeg hæklede den nedenstående bold i blå og grøn og en bold mere i lilla og rosa..  Boldene er fyldt ud med vat og er super gode for de kære små fordi de er bløde og nemme at gribe om.. :) 

Jeg var ret stolt af mine gaver til vuggestuen og glædede mig rigtig meget til at give dem til børnene.. Da jeg gav dem gaverne spurgte de hvem der havde fødselsdag .. ;) Alle de gaver måtte da betyde fødselsdag.. De tog rigtig godt imod gaverne og især kæphesten var et hit. 

Stolt og godt tilfreds med det endelige resultat ! :)

Vuggestuen var som nævnt et fantastisk sted og det er sted jeg stadig elsker at komme på besøg til skønne gensyn med kollegaer og børn <3 

9 kommentarer:

 1. Hej Sofie.
  Jeg synes, det er helt genialt med en hæklet kæphest. Mine egen børn er desværre lidt for store, men så har jeg heldigvis et par små niecer.
  Jeg er iøvrigt også kusine til Julie - min mor og Poul er søskende.
  Vh Anette

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Anette :)
  Hvor er det en skøn måde at slutte sin praktik af på. Det bringer glæde længe <3
  Hvor kunne man helt præcis finde opskriften på den kæphest? jeg kender nemlig en der ville elske at få sådan en fin en i gave :D

  Mange hilsner fra Cathrine

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hej vil du evt maile opskriften, synes den er så fin. Gitte_nicolaisen@hotmail.com.

  Mvh
  Gitte

  SvarSlet
 6. Hej Sofie jeg bliver meget glad hvis du vil sende opskrifte på kæphest til mig bj@glenten:0)

  SvarSlet
 7. Hej Sofie
  jeg er vild med hesten, og vil gerne forsøge mig i den selv, så kunne jeg logge dig til at sende mig opskriften?
  Vh Ditte

  dittehauge@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Hej igen
  Kan du så fortælle hvor du har fundet opskriften, det er ikke helt nemt at finde en

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt om håndarbejdes strikkemagasin nr. 05/2012 ..

   Slet